MEEDOEN MET EEN (PROEF)REPETITIE?

MELD JE DAN HIER AAN

EN KOM VRIJBLIJVEND EEN KEERTJE MEEDOEN

Meld je op deze pagina aan voor een vrijblijvende proefrepetitie. Kom gezellig langs en zing met ons mee. Mocht je na de repetitie tot de conclusie komen dat je het fantastisch vindt, dan mag je nog een keer terugkomen voor nog een vrijblijvende proefrepetitie. Daarna vragen we je om een keuze te maken. Je krijgt bij ons dus 2 gratis (vrijblijvende) proefrepetities.
Maar wat zingen we dan eigenlijk? We zingen van alles, pop, jazz, musical en nog veel meer! Elk jaar wordt het repertoire bepaald door het jaarthema, dit jaar: Ready, Set, Go! We gaan muzikaal Kampen nieuw leven in blazen met dit koor en jij kan daar bij zijn!
Kom gezellig langs en zing met ons mee. Onze repetities starten op woensdag 11 september van 19:30 – 21:30 aan de Molenstraat 30 in Kampen en vinden vervolgens elke woensdag plaats van 19:30 – 21:30 aan hetzelfde adres. Wil je meer informatie op de hoogte blijven van jongerenkoor SWITCH Kampen? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Voor vragen kan je altijd een e-mail sturen naar info@switchkampen.nl. Hopelijk zien wij jou op 11 september op onze eerste repetitie!
Als nieuwe bewoners van de stad Kampen, kwamen wij (Iemke en Paul) al snel tot de conclusie dat een koor waar we naar zochten nog niet bestond: een koor voor jongeren, ongeacht religie. Hierbij viel het ons ook op dat er elke dag tientallen jongeren met de trein tussen Zwolle – Kampen heen en weer reizen. De doelgroep is hier dus zeker te vinden dachten wij!
Er is zoveel potentie om in deze mooie stad, om zelf een koor op te zetten. Dat hebben wij dus gedaan: SWITCH Met dit koor willen wij iets nieuws en verfrissends toevoegen aan Kampen. Dus wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvende proefrepetitie. Heb je nog geen enkele ervaring met zingen in een koor? Dat maakt niks uit want bij ons is iedereen welkom! Samen met onze dirigent Vera Kortekaas, gaan we stap voor stap door het repertoire en werken we met elkaar naar een fantastisch eind resultaat.