REPETITIES JONGERENKOOR SWITCH KAMPEN

De repetities van jongerenkoor SWITCH, onder leiding van onze dirigent Vera Kortekaas, vinden elke woensdag m.u.v. de schoolvakanties van 19:30 – 21:30 plaats aan Molenstraat 30 in Kampen. We starten op woensdag 11 september met onze repetities.

We zingen pop, jazz, musical en nog veel meer nummers. Elk jaar worden deze nummers opgehangen aan een jaarthema, dit jaar: “Ready, set, go!”. 

Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een keer bij ons langs te komen en mee te zingen. Wil je meer informatie, stuur dan gerust een e-mail naar info@switchkampen.nl

De contributiekosten voor het eerste halfjaar bedragen €37,50.

Meld je aan voor een vrijblijvende proefrepetitie. Kom gezellig langs en zing met ons mee. Mocht je na de repetitie tot de conclusie komen dat je het fantastisch vindt, dan mag je nog een keer terugkomen voor nog een vrijblijvende proefrepetitie. Daarna vragen we je om een keuze te maken. Je krijgt bij ons dus 2 gratis (vrijblijvende) proefrepetities.
Maar wat zingen we dan eigenlijk? We zingen van alles, pop, jazz, musical en nog veel meer! Elk jaar wordt het repertoire bepaald door het jaarthema, dit jaar: Ready, Set, Go! We gaan muzikaal Kampen nieuw leven in blazen met dit koor en jij kan daar bij zijn!
Als nieuwe bewoners van de stad Kampen, kwamen wij (Iemke en Paul) al snel tot de conclusie dat een koor waar we naar zochten nog niet bestond: een koor voor jongeren, ongeacht religie. Hierbij viel het ons ook op dat er elke dag tientallen jongeren met de trein tussen Zwolle – Kampen heen en weer reizen. De doelgroep is hier dus zeker te vinden dachten wij!
Er is zoveel potentie om in deze mooie stad, om zelf een koor op te zetten. Dat hebben wij dus gedaan: SWITCH Met dit koor willen wij iets nieuws en verfrissends toevoegen aan Kampen. Dus wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvende proefrepetitie. Heb je nog geen enkele ervaring met zingen in een koor? Dat maakt niks uit want bij ons is iedereen welkom! Samen met onze dirigent Vera Kortekaas, gaan we stap voor stap door het repertoire en werken we met elkaar naar een fantastisch eind resultaat.